WIE BEN IK?

Mijn naam is Melanie Waardenburg – van Lier. Ik ben 36 jaar en samen met mijn partner Alexander dragen we de zorg voor 4 prachtige kids (Mike 12, Ryan 10 en Lise & Roos van 5) en onze poes Tipsy. Een lekker druk gezinsleven dus….
Creatief, energiek en vol passie om mooie gebeurtenissen op het juiste moment vast te leggen. Enthousiast en professioneel maar vooral ook lekker gewoon; That’s me!
Al zolang ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in fotografie. Als kind vond ik het al geweldig om te kijken naar foto’s en foto’s te maken met de camera van mijn ouders….
Sinds +/- 11 jaar ben ik mijn hobby wat serieuzer gaan nemen en heb ik mijn eigen fotografie bedrijfje opgezet. De eerste jaren heb ik vooral kinderen, newborns en gezinnen gefotografeerd. Later kwamen daar ook bruiloften en boudoir fotografie bij.
In 2022 heb ik de fotovakopleiding gevolgd aan de fotovakschool in Eindhoven. Sindsdien heb ik er een nieuwe passie bij, namelijk boudoir fotografie. Sindsdien ben ik me vooral daarop gaan focussen, maar ik vind het ook nog steeds leuk om tussendoor andere shoots te doen (met kinderen, gezinnen of bruiloften).
Spreken mijn foto’s je aan en wil je ook iets moois laten vastleggen? Laat dan gerust een berichtje achter of neem contact met me op! Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

LET'S CONNECT

Spreken mijn foto’s je aan en wil je ook een mooi moment laten vastleggen? Of wil je graag wat meer informatie….
Vul dan onderstaand contactformulier in, dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug.
Een mailtje of belletje kan natuurlijk ook!

    FOLLOW ON

    INSTAGRAM

    Total: