Newborn Rivai

13 mei 2020

Een paar dagen geleden mocht ik sinds een lange tijd weer een keer een newborn shoot maken. Wat vond ik dat weer onwijs tof om te kunnen doen!

Rivai is het 3e kindje van Joyce en Samuel en ik heb hun prachtige gezin al vaker op de foto mogen zetten. Ze hebben nu maar liefst 3 jongens thuis! Super leuk om een gezin zo te kunnen volgen en zien groeien.

Rivai was slechts een paar daagjes oud tijdens de shoot, en wat deed hij het ontzettend goed. Hij is de hele shoot wakker gebleven, wilde alles al in de gaten houden. Echt een onwijs alert mannetje al. Hij heeft geen kik gegeven en was mooi tevreden. Echt super fijn als zo’n kleintje al wilt meewerken. Natuurlijk wilde zijn trotse broers ook met hem op de foto. Zij hebben het ook erg goed gedaan en we hebben dan ook een aantal mooie foto’s kunnen maken. Een kleine selectie van de foto’s wil ik hier graag met jullie delen.

Lieve Joyce en Samuel, nogmaals bedankt voor de toffe shoot en het vertrouwen in mij. Jullie hebben echt een heel mooi gezin samen! Ik wens jullie veel geluk en liefde voor de toekomst. Liefs Mel

Total: