Familieshoot Willems

4 september 2022

Een leuke familieshoot op één van mijn favoriete fotolocaties in omgeving Cuijk.

Een tijdje terug kreeg ik een berichtje van Rosanne met de vraag of ik me nog kon herinneren dat ik al eerder een shoot voor hen gemaakt had en of ik ook familie foto’s maak.. Inmiddels is het gewoon alweer 5 jaar geleden dat ik haar gezinnetje mocht fotograferen toen ze net bevallen was van hun eerste kindje.

Ik maak graag leuke, het liefst ongedwongen en spontane foto’s van families… Daarom heb ik gelijk gereageerd dat ik het onwijs leuk zou vinden om een familie shoot voor hen te mogen maken. Zo gezegd, zo gedaan… We konden al snel een datum prikken en vorige week heeft de shoot plaatsgevonden.

Ze kwamen zelf met het voorstel voor de locatie, wat één van mijn favoriete fotolocaties in de omgeving van Cuijk is. Het was prachtig weer, nog redelijk vroeg op de dag, dus het was er lekker rustig…

Heel bijzonder om ze opnieuw te ontmoeten en te zien hoe het gezin van Rosanne gegroeid is.. En ook met de rest van de familie klikte het gelijk goed, dus we konden al snel lekker aan de slag.. De kids deden het allemaal erg goed en luisterden perfect, dat is iets waar je altijd op hoopt, niet alleen als fotograaf maar ook als ouders… Echt super fijn wanneer ze mee willen werken om mooie herinneringen te kunnen vastleggen… Dat is bij mijn eigen kids helaas vaak niet het geval… Mam…. moeten we nu alweer foto’s maken?! Ik wil niet, ik heb geen zin…. etc… hahaha…..

Ik heb een hoop foto’s gemaakt en later ook geselecteerd, maar enkele daarvan wil ik hier graag met jullie delen…

 

Ben jij net zo enthousiast over de foto’s als ik en wil je ook graag wat mooie ongedwongen foto’s van jezelf of je gezin?! Laat dan een berichtje achter of neem contact met me op.

Liefs Mel

Total: