Gezinsshoot Talitha

17 januari 2021

Afgelopen najaar heb ik een toffe gezinsshoot mogen maken van het gezin van Talitha. Samen met Joop heeft ze drie prachtige kinderen, die het allemaal onwijs goed deden tijdens de shoot.

Het was een mooie zonnige avond. We hebben op verschillende plekjes bij mij in de buurt foto’s gemaakt. We zijn begonnen in een speeltuin, waar de kids eerst even aan mij en aan het fotograferen konden wennen op een speelse manier. En ik vind het juist leuk om ook wat spontane foto’s te kunnen maken, lekker ongedwongen.. En dat gaat natuurlijk makkelijker als de kids zich op hun gemak voelen en lekker mogen spelen tussendoor.

Daarna zijn we ook nog een stukje gaan wandelen langs het water, wat ook een aantal mooie plaatjes heeft opgeleverd (al zeg ik het zelf 😉 hahaha…)

Ik vond het echt onwijs leuk om te mogen doen en zo’n shoot geeft me ook elke keer weer een positieve energie. Ook het selecteren en bewerken van de foto’s na de shoot vind ik net zo leuk om te doen. Vooral als je ziet dat de personen helemaal stralen op de foto’s, daar doe ik het voor…..

 

Lieve Talitha en Joop, ik wil jullie nogmaals bedanken voor het vertrouwen in mij en de toffe shoot die ik van jullie mooie gezinnetje heb mogen maken. Ik kijk er met veel plezier op terug… En hoop dat jullie dat ook doen en nog steeds blij zijn met de foto’s.  Liefs Melanie

Total: