WERKWIJZE

Hoe gaat een fotosessie nou precies in zijn werk? 

Voorafgaand

Je vraagt je misschien af wat de verschillende mogelijkheden zijn voor een fotosessie en of dat aansluit bij jou wensen/ de ideeën die je hebt.

Voorafgaand aan de shoot plan ik graag een kennismakingsgesprek. Dit kan via een telefoontje, via beeldbellen of in real life. Op die manier leren we elkaar alvast een beetje kennen en kunnen we jou wensen en de mogelijkheden bespreken.

Ik zal je coachen en adviseren in het vormgeven van een shoot die perfect bij je past. Of dit nu een boudoir fotosessie, een gezinsshoot, jullie bruiloft of een andere shoot betreft. Zo krijg je al een idee over hoe jou fotosessie eruit zal komen te zien en wat je kunt verwachten. Ook zal ik je een aantal tips geven over hoe jij je het beste kunt voorbereiden op de fotosessie en wat je het beste kunt meenemen.

Omdat we elkaar dan al een keer gesproken en/of gezien hebben, zal het shooten zelf als een stuk minder spannend voor je zijn.

De fotosessie

MW- 20230605-0044

De fotosessie vindt plaats op een mooie locatie. Dit kan ergens op een binnen of buiten locatie zijn of gewoon bij jou thuis. Ik beschik (helaas) niet over een fotostudio. Wel heb ik genoeg spullen om in diverse settings foto’s te kunnen maken. We zullen in overleg de locatie van de fotosessie bepalen. Ik weet een aantal mooie plekjes te vinden, maar sta ook zeker open voor suggesties.

Tijdens het fotograferen is er veel mogelijk, maar het allerbelangrijkste is dat je niks hoeft te doen waarbij je je oncomfortabel voelt. Jij bepaalt zelf hoe ver je wilt gaan en wat je wel of niet wilt doen. Ik zal dit ten alle tijden respecteren.

Na de fotosessie

MW- 20221220-0026

Na de fotosessie ga ik aan de slag met de foto’s en maak ik een ruime selectie, die ik stuk voor stuk met zorg nabewerk. Binnen 2 weken zijn je foto’s klaar en zal ik ze digitaal naar je versturen in hoge resolutie.

Het is ook mogelijk om extra producten of bestanden bij te bestellen. Hier ga ik graag met je over in gesprek wanneer je hier behoefte aan hebt.

Van het begin tot het einde zal ik je begeleiden en houden we contact, zodat je zeker weet dat je met de mooiste foto’s en een goed gevoel deze ervaring zult afsluiten.

Ik hoop dat je na het lezen van mijn werkwijze antwoord hebt op de vragen die je had. Heb je nog onbeantwoorde vragen? Dan leg ik je graag meer uit! Vul het onderstaande contactformulier in of bel me…

LET'S CONNECT

    Total: